Som en kycklng



Ikväll är Heddas humör som en kyckling som svingar sina armar.

.


Det är måndag och min helg har precis börjat!
Vin på Viktoria med kompis


.


20:34

HOOMEEE

En natt utan mina bästisar. Ensamt. Jag gillar dom.

.

I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO!
Gotta let go!
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO!
Baby, let's go!


Tim Berg

River ur garderoben och testar kläder som ska ligga i min resväska samtidigt som jag lägger in låtar på vår "Off we go to Crete" lista. Jag vill åka nu nu nu nu. Vi har växlat pengar och planerat. I morgon väntar en natt på jobbet, sen är det rysligt nära. Ska bli så skönt att bara komma bort från allt!


.

Gött att mitt pass gick ut idag. Härligt att jag har super koll

gosigt


Mmmm

Nej nu ska jag göra tusen vettigare saker än att sitta här. Kvalitets tid med er behövs uträttas innan planet mot 40 graders värme, vita stränder och unga nätter lyfter.


sängsaknarsängvillhasäng

Jobbet vänder upp och ned på tillvaron. Jag är uppe när ni sover och sömnig när ni finns där. Antingen åker jag iväg 19.00 på kvällen och kommer hem 05.00 eller så ringer väckarklockan 02:20 på natten och det är dags att stiga upp.

Det är så gött att sova när man är trött. Ni anar inte.






Om jag vore brunett och Anna blondin


04:53

Nu har jag mätt upp ca 1060 kg ingredienser till Fröjd, vilket förövrigt är det godaste brödet på Pågen. Har lite ont i armarna, men det joxiga är mjölet som befinner sig i näsan. Det kittlar och jag nyser. Nu ska jag sova, eller? Ska börja jobba 03:25 i morgon, hur ska jag återställa mig?


Lever i en dvala nuförtiden, mitt sociala liv börjar sakta tina bort.  Jag har även slutat med gifflarna. Jag saknar bullarna, jag saknar Lina, jag saknar hela paketeringen


GRATTIIISSS


.

Har nu äntligen fått träffa min saknade bartender. Mmm
I morgon är det sovmorgon då jag börar 05:12, för sen börjar jag jobba 03:24 och nätter. Gött med pengar ändå, men kasst schema. Fredag natt och söndag morgon. slit slit ..


Just nu

 

.

Vaknade med laptoppen på magen och mitt inlägg ”Sophie Ödman. Cicero. Löpning längs Linnégatan och mysigt toalett besök i Tuve. Om 45 minuter har jag dyngnat. Härligt.” är opublicerat.


Joshua Radins röst sprids i mitt rum och det gillar jag. Nu ska jag röjja upp, förhoppningsvis hitta mitt Pågen kort (för jag vågar inte träffa ekonomi chefen i morgon) och sedan luncha vid havet.



http://thesartorialist.blogspot.com/


.

Dansar runt i ett tomt hus till mina favorit låtar. Ska upp och jobbe om några timmar och min matlåda är så galet god att jag ser framemot att mumsa på den i morgon! Om några veckor börjar mina lediga dagar. Kungshamn, obestämd destination och Kreta väntar på oss, grymt.

Intar dubbelsängen nu. Visserligen ensamn, men då kan man fisa i fred.


.

Äcklig, tråkig och obehaglig ångest

21:20


Joshua Radin


17:05

Karaoke bar
Falska toner
Skaka rumpe
Lite för mycket spenderingar
och morgonbussen.




Nu blir det kebabpicknick!


RSS 2.0