30



Gud vad lycklig man blir av att shoppa. Det botar allt typ. 
Mumsig frukost hos Sylwan i morse. Jag älskar dig!

.



Amaronee



Fredagen var en Amarone Della valpolicella kväll. Detta innebär att otto berättar för oss på sin grövst göteborgska hur gott Amarone är. Annars betyder Amarone bland annat att händelserna förekommer i omvändordning. Mysig efterfest blir till förfest på golvet med täcken och kuddar med J och S. Vatten och en mellan pommes på Donken blir kvällens förtugg. Dancin dingo blir som vanligt lyckat med L och de tre vännerna samt blandade sköningar på dansgolvet.


Lördagen fortsätter med två småttingar, julshopping och en mysig fika med Sylwan i staden för att sedan krypa ner i sängen och spendera en tidig första advetnsmorgon med Grisen, Katten och andra filurer på Pågen.


Älskade kusiner







Friday im in love

Helt plötsligt ligger jag före med mina planer. Hur hände det? Superkrafter.
Rastlös. Dricka en till cider kanske.

Uppdatering från två stollar:
Hedvig the kebabduude väntar på bussen kl 20:15, hon ska vara på Valhallas bowling kl 20:15.
Line Fline ankstjärt filmar sig själv när hon äter. Sen tar hon fram en portion till och äter medans hon kollar på sin inspelning.

Okej, allt är i sin ordning.



26




Dagens planering går utför. Jag har inte gjort något vettigt mer än att ställt upp kvällens vin på hyllan och hängt upp min nya kavaj på kroken. Jag har 100 saker att göra innan Soffe slutar jobbet kl 17, men jag ligger i min säng beklädd i myskläder som mamma nyss benämnde lustiga och mitt svar till henne blev ” Mammsen, det är tur att jag naturskön” (med otroligt mycket ironi i rösten). Förutom att känna mig vacker äter jag dadlar och lyssnar på Cajsa Stina Åkerström – Vem tänder stjärnorna. Vet ni hur jäklans gött det här är?


Igår åts det en mycket god Kina buffé som fortfarande tillfredsställer min mage. Vi åt, vilade magsäcken i några sekunder för att fylla den med mer friterat, mer rischips och mer bambuskott. Line och jag höjde desutom på ögonbrynen, blev chockade och skrattade då vi gick igenom månadernas händelser. Vi kom även fram till att vi i somras hade fjärilar i magen och pirripirrr när vi såg samma bagare, vilket nu känns helt absurt. Eller inte? Sammanfattningsvis var kvällen ett bra avslut på en bra jobbvecka.


Thesartorialist.










http://thesartorialist.blogspot.com/ 

In the end


Julklapp? Ja tack


!


24



Det är så himla värt att tacka ja till all övertid. Nu känns det faktiskt helt okej att man har slitit ut sig och betalt 300 spänn för några piller som gör att man ska prestera och orka mera.  I morgon kommer lönen!! GLAD. Nu ska jag åka iväg och simma. Denna gång utan ett intag av mina dopningspiller som Hedda vill kalla det. Men hon har typ receptbelagda koffeintabletter i jackfickan och det ända hon säger när vi går våra promenader är ”Ska vi dricka kaffe?” Hon är weirdo.

En månad kvar till julafton <3
Hur sjukt?


15:10

Har lyssnat på årets första julskiva med Moa.
Kikat ut genom fönstret, tänt ljus och pratat om allt möjligt. åååh.


Godkväll


LA



Tröjan!
Jeansen!
Skorna!

http://www.djungeltrumman.se/linnasplund


20



Syster och jag ska snart på SPA. Ska bli underbart. Vi ska testa på fiskpedikyr. Vi ska föra ner våra fötter i ett akvarium där 4 cm långa Garra Rufa fiskar ska äta på våra fossingar. Jag är kiklig och nervös! Sen blir det inflyttningsfest. Dock kommer jag lämna lägenheten efter en bit tacos. Som vanligt ska jag jobba. Börjar bokstavligtalat HATA bageritider!


GRRrr..

Galet go katt
Den vill jag ha med mig hem ikväll



18

'

Gårdagen började med att jag hällde ut kaffe över hela skrivbordet, golvet och även så att det skvätte upp i taket. Jobbet fortsätter i samma takt då jag kör ner två degar i en gryta så att ingridienserna flyter över och det blir översvämmning. Samtalsämnen och skämt går överstyr. Verkligen ballar ut totalt. Jag kan inte sluta skratta.

Jag tror jag har upplevt den märkligaste bilfärden. Tjockmage och en katt bredvid mig till högmusik.  Jag hittade inte infarten Till El Grande Maskerade så jag kör i mörker upp för en lerig gräsmatta. Tro mig den var brant och helt oanpassad för en bil.

I morgon ska det inte spåra, men det kommer spåra.
Jag ska inte vakna upp i Bersjön denna gången. Lespisk svintokväll väntar.

.

Min nya arbetskollega kallar mig för "eyh mannén", jag känner mig väldigt obekväm med detta. Men det känns ändå okej. Nu till något roligare. Grisen hjälpte till med dagens städning, hur jag nu lyckades få honom till detta är fortfarande ett mysterium. Men jag säger som lotto reklamen "Plötsligt händer det" Dagen till ära hann vi med både brödbakning och städning utan krångligheter och utan att jobba på övertid. Mycket bra dag när jag tänker efter.


Hej kompis


15

Mina ögon är röda och min kropp skriker säng! Hittar ingen tid för träning så idag joggade jag hem från jobbet. Ska försöka fortsätta så. Nu ska jag spendera pengar på kläder och mer saker till mitt rum.


13

Ska äta tårta hos världens bästa storebror.

.

På Hemköp la jag upp en folköl och ett paket tuggumi på bandet. Skramlade ihop 23 kr och gav till killen i kassan. Han skrattade åt mig.

Jag känner bara att Kvällen är räddad



Dom som tappade det för längesedan




.

Sms från Pappa 08:42 " Jag har fixat koppel till dig. Paps."
Hahaha. Någon har tappat det

Min lediga dag

klockan är 06:50 nu åker jag till gymet. I vanliga fall hade jag redan varit vaken i fyra timmar. Morgonstund har guld i mun


.

Okej. Dags att visa mitt sanna jag på denna blogg. Jag har bytt bakgrundsbilden till en bajskorv på min mobil och tycker det är lika roligt varje gång jag trycker upp knapplåset.

Jag har ätit köttfärssås och spagetti i tre omgångar i dag. Sista måltiden bestod mestadels av 3 kg spagetti och jag fick Flashbacks från skidresan då jag spydde spagetti. Kan ha varit den värsta spyan. Ni vet spagetti som stått framme i kastrullen alldeles för länge. Kall och hopklistrad till en klump. Jag har en deppig fylla och hetsäter detta med tårar i ögonen, när det plötsligt vänder och kommer upp igen. Långa spagettis från tarmarna, genom svalget och kittlnade på tungan för att sedan dyka ner i toalettstolen. Inte att rekommendera.

Hedda har klurat ut den spårade utklädningen till El Grande maskerade. Jag känner mig riktigt hemma i idén och kommer gå in så mycket som möjligt för att bara vara mig själv.

Malle


let's keep it outside the box

Tar tag i Lundins blogg, proffs på foto som jag är, vad sägs?


stay tuned..

Hedda
 


14:40

IKEA med Moaa. Mysigt!

6

Mysig frukost på Emirs restaurang. Gymträning med koffeintabbletter som gav mig huvudvärk. Cafébesök hos Emmy. Snabbvisit hos Soffe. Snart sängen och om några timmar joooobbbbb..


.

Fredagsmys ♥

15:33

Jag har världens finaste vänner.
VERKLIGEN

10


2

Soffe har en briliant idé.
Malle är på


18:17


18:55

Jag orkar inte gå upp 03:00 varje morgon.
Jag orkar inte spendera 14 timmar på arbetet.
Jag orkar inte att jag pendlar mellan att vara ledsen, irriterad för att sedan skratta åt allt och ingenting.

Jag gillar att helgen var den mest händelserika, roliga och underliga på väldigt länge. Vad hände? hahahaha

,

Knepigt


RSS 2.0