Tiden går fort



Den kvällen var förövrigt halvt skum, men riktigt bra!

Onsdag

Underbart väder när man är ledig. Det gillar jag! Igår fikades det i Haga och shoppades med Moa och Sophie.  Sen Bodycombat med Emmy. Nu har H bangat vår roadtrip. Någon som vill leka?


FRUKOST


00:18

Vardagslyx. Vardagsmys.

SOFFE


26

Tröttsamt att jobba när man bara sovit en halvtimme i natt. Men nu när jag kom hem låg det en lapp i köket där det stod "Den som vill ha massage i morgon (Söndag) kan få det" Haha, Mmmmm ja tack.


Gillar



Soran om SD


<3


.

Line och jag har inhandlat likadana träningskläder. NU kör vi!!

18:14

Jag försöker sova, men det går inte så bra. Nätterna har spenderats på tre madrasser och massa kuddar och täcken i vardagsrummet. Mycket mysigare än min egen säng som jag nu ligger i.


Jag fått order om att uppdatera bloggen oftare, en person önskar sig ett bildkollage med bilder på sig själv. Jag ska ge denna dam sitt begär i nästa vecka. Nu går jag in på den näst sista fredags natten på jobbet. Efter sju veckor kan jag nu också ha ett liv utanför Pågen på helgerna.


Favorit


18 månader gammal


Slumber party


mina



Fly to me

Keane - Fly To Me


22:16



Ställt in kvällens planer. Blivigt mer osäker på valet efter debatten. Spillt ut min kopp med varm choklad i soffan. Kroppstemperaturen har stigit. I morgon vill jag vara frisk på jobbet. Jag vill jobba!

18:10

Jag kommer att sakna. Tror jag.

16 september



Kan inte hålla tillbaka tårarna


23:34


Ola-Conny


Favoriter

Robyn - Hang with me
Edward Maya - This is my life


MKA






http://olsensanonymous.blogspot.com/ 

12 september


11 september


05:28:57

FNISSE


MALLE

Vad händer? Maaalleee. Malle överallt. Jag har blivit en Malle. Grisen i bageriet sa: "Malle! oj sa jag Malle? hehe knorrknorr. Jag menar Malin, Malle kom så naturligt" Hahah. Han vet inte att jag är en Malle? Nu ser jag tydligen ut som en Malle. 


                                                          


Tisdag

Gym med Ida. Kaffe och tidning i solen. Parma macka på Da matteo. Emmy. Emilia. Anna. Hemligheter med Hedda. Pannkakor.




halloween 08





23:55

Återupplever det som jag förträngt, jag skakar, välter ut drickyoghurten och öppnar upp mig som jag aldrig tidigare gjort. Glömmer bort tid och rum och bara lever mig in i ett samtal som jag finner intressant, jobbigt men kanske behövligt. Vad händer? Ena dagen vill jag inte se dig. Dina grova, vildsvins liknande hårstrån som krullar sig i nacken. Din spydiga uppsyn som ter sig när du hasar dina stålhättor mot stengolvet. Ditt snack om att jag är ung och bortskämd. Jag äcklas. Det kokar inom mig när jag ser dig. Jag ogillar dig. För att andra dagen dela mina tankar med dina. Berättar om mina känslor, mitt liv. Och jag vill veta allt om dig. Märkligt.


Malin naturell



Så här fina ögon har jag egentligen. Utan mina linser alltså.
Jag hoppas jag kan operara bort skevheten i framtiden. eller? charmigt?

Crete













.

Övertid på Jobb. Stress. Lägenhet i Vasa med stora fönster. Vin med sugrör. Pubrunda med svettlukt och glada människor. Choklad drunkie. GODNATT  



Line <3

En kaluffs kortare tack



RSS 2.0