myskompisen

Min myselimys kompis Soffe har varit på besök ikväll.


Myskompisen


.

Det är FREDAG i morgon. Visste ni det?


Det går bra nu

Medans handledaren bläddrar igenom hans papper får vi syn på en lapp där det står:

Ex på namn


Pelle och Kalle: Ok !
Eva och Adam: Ok !
Emmy och Malin: ????   
Johan och Mia: Ok !

Hahhahhah. Han ville även boka in extramöten med oss..  

Påtal om min magiska väska: Jag hittade inte mitt äpple i väskan i skolan (jag var ashunngrig) Jag hittade den blöt och invirad i handuken när jag kom hem (Jag blev ledsen)

Det går bra nu!


Nr 88

Nicolas Batum.. Mitt liv. (hehe)

En timme och en halvtimme kvar sen är helvetet över. Nee skooooja

Det är soft nu

Jag har haft en riktigt bra vecka hittils. Med massa träning, inte mycket pluggande, skön säng, skvaller, underbara vänner, ph, värd fika med E, A och E och körlektion. Känns jättebra att mitt självförtroende vad gäller bilkörning har kommit tillbaka. Jag klarade inte min uppkörning för några veckor sedan och det bröt ner mig totalt. Sinnes att något så egentligen oviktigt kan påverka en så mycket. Jag kommer ju klara det någon gång! Jag ska klara det nästa gång! har bokat in mig på MARS!! Bästa månaden, min födelsedag och allt.

I morgon är det speckat skolschema för min del. 8:00 - 17.00 med ingen lunchrast. Hurra! Massa äpplen i väskan i morgon, ingen big deal för mig egenligen.. Brukar ju ligga inne på en heldel. Min väska är magisk. Kom och tänka på min halva kiwi som låg där en gång..  Skrattar fortfarande. hahahahaha!

Det är soft nu
Haade hajj


.

I natt hade jag en "Hata män" dröm. Jag kände mig som Charlotte i Sex and the city "I curse the day you were born!" Var upprörd när jag vaknade. Jag hatar inte män. Jag gillar män. Är det tiden på året som skrämmer?

27



Pappa <3

M

Vadå jävla skitprogram..
Cimon ?? puuh inte Andreas!

Börjar gilla Göteborgs grabbarna: Andreas och Kristoffer Meeen "Till dig som tror att du har Cimon i din säng (E.W)" Han är fortfarande här.


Laddar för träning NU

Denna veckan:

Måndag: spinng / core
Tisdag: Löpning
Onsdag: Affro
Torsdag: Simning
Fredag: -
Lördag: Gym + Core
Söndag: Affro


PINK

'
JOHAN FALK OCH MARÄNGER.

PROJEKTARBETE


24

När jag gick på spårvagnen i gårkväll gjorde jag årets vurpa. Ställer mig vid barnvagnsdelen i mitten av vagnen och tar av mig vantarna. Ingen tanke på stabiliteten? Vagnen börjar åka, jag flyger bakåt och trillar på ändan. Det är i detta läge man vill skratta bort den pinsamma situationen. Det gjorde jag också, men med mig själv. Ni vet det där klassiska småfnissandet och hoppet om att ingen ser en. Jag fick även ur mig ” Herreeguud” under min flygtur bakåt. Detta borde sett roande ut, men ingen skrattade. Va fan? De bara kollade snett på mig som om jag vore aspackad.


Är du där



Beslutsamhet är inte min starkaste sida. Velig.Velig.Velig. Vad vill jag?
Alla är väldigt snälla idag. Jag gillar snälla dagar!
Nu går bussen mot Mölnycke :)


hej



KEBABBRÖÖÖÖDER






FREDAGSMYS

Sprungit på vintergator, tagit en varm dusch och är på myshumör!!!
I morgon vill jag köpa en rutig skjorta och hitta mannen i mitt liv.

Plus är om du: Dricker kaffe, spelar fotboll, har brunt hår, mörk röst, bär kängor, kavlar upp ärmarna, tydliga ådror på händerna, lyssnar på Lars Winnerbäck, är charmig och hursnällsomhelst.

Jag är även öppen för andra förslag.

NU: Inhandla kvällsmat med H


20

Vem lämnade vem <3
Jag önskar att jag var en sån som inte tänkte alls

Melissa Horn


19

Efter skolan var jag och Ida modelldockor för några som hade sminkprov. Två sminkningar med olika utmaningar. Den sista sminkningen hon gjode på mig blev bäst. Naturlig och fin!

Hedvig är min tisdags traditon! Min kväll är hennes kväll. Känner att det blir en del traditioner som tas upp här.. Jaja  Nu ska jag spontant se på Handbolls VM.














.

Då man sällan ses har Moa och jag infört helgresumén m&m emellan. Traditionen som ska införas varje måndag. För er nyfikna busar liknar resumén som ett quiz: Bästa händelsen? Sämsta händelsen? Något som har förändrat din syn på vardagen? Förändrat synen på dig själv? Sedan maxas den kärnfullt på med allt där emellan.

Resumé är det nya favoritordet. Enkelt och klassiskt.





<3

Mysmysmys dag med bästa vännner

Bakis mellan Malin och Sophie satt jag med favorit chipsen "Sour cream onion" och såg på en väldigt bra film "Slummdog Millionär"

2010

Jobbar med att låta magkänslan och hoppet ta besluten.
2010 har återvänt och är här för att stanna?

GLAD!


04.08

Jag visste inte att man kunde få så många positiva / negativa kommentarer bara för att man bär en pälskappa? Fusk så klart, men ändå! Jag gillar mitt nya inköp!!

Firade Vic 19 och sedan befann jag mig lite över allt :)
Nu är jag tröttt.




.

Jag vill skapa något krativt
Jag vill göra något brutalt.
Vart tog MITT 2010 vägen?


.



Bilden beskriver hur LYCKLIG jag var då

EM

Kunglighetens schtekare. Överklassens översittare. Två brudar insmörjade i ryskmajonäs.


Vi levererar män i samma takt som vi korkar upp champange.
Vi vevar till beatsen från en överfull spargris. 
Livet är likt en dillkvist på en smörgåstårta. Alltid på topp så att säga.






PH

Okej, Paradise hotel-Francesca är inte den mest avgudade kvinnan bland vi besatta-tv6-ungdommar. Malins elaka sida roar sig med att gruppen "Vi som hatar Francesca" har fler medlemmar än den " Vi som älskar Francesca" Om jag inte såg fel så är det hon som kommer att flytta in i Cimons säng i kvällens avsnitt. Älskade Cimon, "snälla gör inget dumt". Han kan leka med husets hora, men inte med not frächa frääncsssäässa. Det var inte den underbara Stokholms killen med basrösten som får operasångerskan Malena Ernman att tappa andan som jag skulle prata om. Nej utan att ansiktsbokarna borde tagga ner sina åsikter angående gruppnamn. "Alla vi som vill att Paradise hotel-francesca ska ta livet av sig!" hahahhaahaaa? fick ett gott skratt (inte ett elakt sådant) Kanske är jag inte tillräckligt insatt för att förstå sanningen i namnet. Men det räcker väl med att vi hatar henne? Appropå onödiga grupper anser jag även att denna får mig att leé "Alla vi som tycker Stefan i Paradise hotel chillar!" hahhhaha.



.

Stalkat alla på facebook under x antal dagar.. Nu kommer alla skolbarnen in på msn också. Vilken glädjehöjdare! Mungiperna flyger upp till öronen :):) Orkar inte vara sjuk mer.


Ett till

Ett till supersnyggt halsband!
Hittadet det här: http://shecity.bubbleroom.se/ 



.

Den här kvällen kommer jag också ihåg.. Jag och Soffe besökte en annan bonnig by där det var sommar festival och vi sov i en camping stuga. Jag finner inga ord för den här vistelsen. Skum, rolig, sjuk, konstig.

En sak är säker: Jag kommer aldrig att glömma.


06

Skara sommarland 2006 med Sylwan och Soffe.
Efter bad och lek sov vi hos min Farmor i Skövde. Kommer ihåg när vi smög ner till ängen nedanför farmors balkong för att prata "hemlisar" haha.


10

Den första veckan på det nya året har varit precis i min smak. Ishockey match Frölunda-HV71, Lyckad kväll på Nivå, massa myskvällar med smothies, gossip girl / sex and the city och roligt sällskap. Träningar, shopping, café, (plugg).

I torsdags tackade jag mitt imunförsvar för att förkylningen inte drabbat mig..
Ångar detta grovt. NU ligger jag nerbäddad med feber och snorig näsa.
Vem kan man lita på egentligen?


Necklace

Tycker att det är så snyggt med stora, unika halsband!

1. Topshop  2. Oscar de la Renta  3. Assad Mounser  4. Giles & Brother  5. ACB  6. Forever21  7. Fiona Paxton 8. Assad Mounser

HEJ












BACK TO HELL

Hörde jag bitterhet från min bänkkamrats mun idag? Ohjaa. Det är björnröv på huvudet och fingervantar på händerna när man arbetar i ett kallt klassrum med en inlämning som ska skickas in andra dagen efter skolstarten. Hörde jag ännu mer bitterhet och suckar? ohjaa. Men va fasen, jag säger som alla andra 91:or. "Det är nu man ska ta tillvara på den sista terminen i skolan och uppskatta gymnasiet" Det är nu man ska känna efter och verkligen njuta av den stress som infaller sig, okej överdrift där. Men hallå, studenten närmar sig med elefantsteg. Jag vill inte vara den som är den, men jag kommer verkligen sakna den här tiden. Nej ikväll ska jag inte slösa mina dyrbara tårar på skolan utan ut och partajja som om jag skulle dö i morgon. Pusshej




.

Min dator är inne på service så det blir inga webkamerakort på ett tag. Jag vet, så sorligt!
Lägger istället upp gamla bilder som finns på denna Mr sega dator.

Nu tappade jag fokus, tillbaks till Internationellekonomi arbete...

Fridrotts VM 2006


orkarinteattekonomiarbetetskaskickasinklockantolvimorgonkväll.

coool_91




Forever and a day

Mösig fika i stan med smaskigt innehåll och där det pratades resplaner inför studentåret. Gillar!
Nu njuter jag av ris á la Malta med hallon och apelsin, kan vara det godaste som erbjuds i dessa juletider.

Jag har starka känslor för min webkamera. 
 




3

Som vanligt önskar jag att vi befann oss i ett annat land.
New york, Karibien eller Goa vill jag helst till. Fast snön är väl mysig?

Ahora voy a el centro, adios!


Nowornever

Varför ska man behöva vara rädd när man går själv? Så fort mörkret faller antar jag att varje kille är en våldtäcktsman eller en mördare. Stackars tjejen i Hjällbo och de som kände henne. Vad gör mördaren nu? Planerar ett nytt offer? Idiot!!

Armandet på bilden fick jag av mina syskon i julklapp.
Now or never står det på den. GILLAR



1 januari

Härlig stämning med massa människor på Götaplatsen när klockan slog 12 i går!!
Innan det var det mysig middag i Majorna och efter 12 var det fest hos The jonas...




RSS 2.0